Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат заявляє, що Ар'єв змусив його порушити Конституцію

Середа, 26 жовтня 2011, 19:04

Депутат Віктор Уколов заявляє, що голосував за свого колегу Володимира Ар'єва за дорученням.

Про це він повідомив у своєму блозі на "Українській правді", коментуючи розслідування журналіста Олексія Братущака про "голосування" Ар'єва у Верховній Раді під час передування у Вашингтоні.

Зокрема, журналіст вияснив, що о 11:20 за київським часом, коли у Вашингтоні було 04:20 ранку, електрона система "Рада" зафіксувала голос: депутат Ар'єв проголосував "за" включення до порядку денного законопроекту про внесення змін до закону "Про держбюджет-2011 рік", щодо відновлення розмірів та порядку виплати пільг.

Об 11:45 за київським часом, Ар'єв голосував "за" включення до порядку денного проекту постанови про відзначення 70-річчя із дня народження видатного українського письменника, науковця та громадського діяча Анатолія Погрібного.

О 13:01 за київським часом, депутат підтримав створення ТСК щодо дій міліції 24 серпня.

Уколов заявив, що "на прохання мого колеги я справді проголосував за відзначення дня народження його викладача Анатолія Погрібного та за створення ТСК щодо подій 24 серпня".

 

"Можливо, мене вибачає те, що ці голосування не були визначальними, адже голосування відбулись би і без картки Володимира Ар'єва, але він залишив документально оформлене доручення на моє ім'я, бо вважав, що голосування має засвідчити його політичну позицію щодо цих питань", - зазначив депутат.

Як відомо, у лютому 2011 року Ар'єв заявив про фальсифікацію голосування 1 лютого за внесення змін до Конституції і наголосив, що його голос зарахований за рішення продовжити термін повноважень парламенту, хоча його картка знаходиться з ним у США.

Депутат навіть мав намір через суд скасувати результати свого голосування за зміни до Конституції.

Як відомо, Конституція передбачає персональне голосування депутатів парламенту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування