Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича на "Арені Львів" побоялися показувати в прямому ефірі?

П'ятниця, 28 жовтня 2011, 13:02

Відкриття львівського стадіону "Арена Львів" за можливої ​​участі президента Віктора Януковича транслюватиметься в записі.

Про це повідомляють "Коментарі".

Як відомо, телеканал "Україна" запланував показ урочистого відкриття нового стадіону у Львові, збудованого до Євро-2012, в суботу на 23:35. Саме ж відкриття розпочнеться о 19:30.

Прес-служба Львівської облдержадміністрації повідомила, що Янукович перебуватиме у Львові, але програму візиту не уточнила. Досі невідомо, чи буде президент присутній і чи виступатиме на церемонії відкриття.

Як відомо, представники Комітету опору диктатурі (КОД) заявляють, що зустрінуть главу держави акціями протесту. Зокрема, вони обіцяють провести акцію під назвою "Червона картка Януковичу".

Між тим, як випливає з сюжету ТСН, стадіон у Львові мало схожий на готовий об'єкт. Зокрема, у нього досі відсутній дах, не завершено монтаж трибун. Не устаткована й інфраструктура довкола стадіону - під'їздів до нього майже нема, а на відео помітно, як над стадіоном височіють будівельні крани.

Крім того, за інформацією ТСН, на відкриття стадіону продавали квитки на місця, сидіння на яких ще не встановлені. Такі квитки нібито коштували 300 гривень.

Як відомо, НСК "Олімпійський" у Києві був урочисто відкритий 8 жовтня за участю президента Віктора Януковича. Планувалося, що церемонія транслюватиметься в прямому ефірі. Але момент, коли президента освистали на стадіоні, не був показаний телеглядачам, з чого стало зрозуміло, що трансляція велася в записі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: