Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі усунули "кримінального" міліціонера. Затримали п`ятьох

Понеділок, 3 жовтня 2011, 18:03

Замначальника ГУ МВС в Одеській області - начальник кримінальної міліції Олексій Хлівний відсторонений від виконання службових обов'язків.

Про це повідомив журналістам на брифінгу начальник головного штабу МВС, керівник комісії, яка проводить службову перевірку загибелі міліціонерів в Одесі Анатолій Лазарєв.

Він відсторонений у зв'язку з інцидентом із загибеллю міліціонерів під час затримання злочинного угруповання.

"Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов підписав наказ про відсторонення від виконання службових обов'язків заступника начальника ГУ МВС в Одеській області - начальника кримінальної міліції полковника міліції Олексія Хлівного", - зазначив Лазарєв, якого цитує кореспондент "ЛІГАБізнесІнформ".

Лазарєв також зазначив, що комісія під його керівництвом продовжує вивчати обставини інциденту, про результати її роботи буде повідомлено додатково.

"На сьогоднішній день затримані ще п'ять учасників цього угруповання. У них було вилучено арсенал зброї. Три автомата Калашникова, 10 магазинів до них з патронами, бойові гранати, більше сотні патронів, радіостанції", - уточнив він.

"Крім того, у них вилучено більше кілограма виробів із золота і більше 54 тисячі доларів", - зазначив начальник головного штабу МВС.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 вересня в Одеській області співробітники підрозділу "Беркут" провели спецоперацію із затримання російських кілерів, в результаті якої четверо співробітників міліції було поранено, двоє - вбиті. Злочинці зникли.

У суботу в Одесі була проведена спецоперація за участю бійців підрозділів спеціального призначення "Сокіл", "Беркут" і внутрішніх військ МВС та підрозділи СБУ "Альфа".

Правоохоронці штурмували приватний будинок на 9-ій станції Великого Фонтану, де ховалися втікачі злочинці. Протягом п'яти годин тривала перестрілка. У підсумку по будинку вдарили з гранатометів. Злочинці були вбиті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: