Опозиції головне витягти Тимошенко - "регіонал"

Четвер, 6 жовтня 2011, 20:05

У п’ятницю в сесійній залі Верховної Ради опозиція продемонструвала, що для неї головне.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи голосування за президентський закон про декриміналізацію окремих статей Кримінального кодексу, повідомляє прес-служба партії.

"Президентський закон є системним, інноваційним, і його треба розглядати як перший етап модернізації Карного кодексу", - сказав він.

"Треба так само уважно розглянути інші його статті, і з урахуванням соціальних, політичних та економічних наслідків продовжити цей європейський шлях декриміналізації та лібералізації кримінального законодавства", - додав депутат.

При цьому Олійник наголосив: голосування в сесійній залі продемонструвало, що опозиційні сили відмовляються підтримати закони, написані для людей.

"Адже перший етап передбачає декриміналізацію та лібералізацію законодавства в сфері господарської діяльності - тобто для підприємців, які ведуть малий та середній бізнес. Зміни до законодавства надають цим громадянам абсолютно інші, більш ліберальні умови роботи", - пояснив депутат.

"Натомість опозиція пропонувала ухвалити рішення лише стосовно однієї людини", - зауважив Олійник.

"Безперечно, життя та здоров’я кожного громадянина варті уваги, проте дивно, чому сьогодні ці депутати не турбуються про виборців, про тих, хто наповнюють бюджет, хто страждають від неправомірних дій, до яких інколи вдаються співпрацівники правоохоронних органів. Адже через такі механізми, як арешт та позбавлення волі, сьогодні фактично нищиться бізнес в Україні", - заявив політик.

"Така "турбота" про простих людей з боку опозиції мене здивувала. Було б правильно, якби вони проголосували за президентський варіант, а потім уже, безумовно, наполягали на внесенні своїх правок до документу", - вважає він.

"Це було б логічно й правильно. Але сьогодні вони продемонстрували: для них головне - витягти свого, а інші громадяни нехай продовжують страждати через недоліки Карного кодексу, ухваленого ще за радянських часів", - підсумував Олійник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування