Власенко каже, що Податкова збрехала й далі мучить Тимошенко

Вівторок, 15 листопада 2011, 14:43

Головне слідче управління Податкової міліції збрехало, що більше не проводитиме слідчих дій стосовно Юлії Тимошенко, заявляє Сергій Власенко.

"У мене в руках офіційний лист головного слідчого управління, яким мене сьогодні викликають на 14:00 для проведення слідчих дій", - повідомив адвокат на брифінгу під Лук’янівським СІЗО.

"Тобто ситуація вкрай парадоксальна – для зустрічі з захисниками Тимошенко хвора і не може ходити, а для зустрічі зі слідчим – завжди будь ласка, приходьте", - обурився захисник, цитує прес-служба "Батьківщини".

Власенко також назвав брехнею заяву про те, що "слідчі податкової не вчиняли ніяких тортур над Тимошенко".

"Ми можемо підтвердити, що паяльних ламп він не застосовував, голки під нігті ніхто не заганяв. Але допитувати людину, яка не мала жодної можливості встати – все це назвати інакше, ніж тортурами, я не можу", - сказав він.

Власенко також спростував заяву слідчих, що Тимошенко відмовилася давати пояснення.

"Хай прочитають протокол слідства, в якому Юлія Володимирівна чітко зазначила, що вона не визнає ці звинувачення, однак вона буде і хоче давати ці пояснення після того, як їй дозволить це робити стан її здоров’я, а не тоді, коли прибігають слідчі і вимагають її допиту", - сказав він.

"Я вважаю, що вся ця брехня робиться з єдиною метою – маніпулювати навколо справи Тимошенко", - заявив адвокат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News