Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

"Наша Україна" заявляє про змову Яценюка і блоку Тимошенко

П'ятниця, 18 листопада 2011, 13:31

У парламенті відбулася змова владної більшості і так званих головних опозиційних сил – Блоку Юлії Тимошенко та Фронту змін Арсенія Яценюка.

Про це йдеться у заяві партії "Наша Україна".

"Ми категорично засуджуємо голосування за цей законопроект 62 депутатів від фракції БЮТ та 36 депутатів від фракції НУ-НС", - йдеться у документі.

На думку "Нашої України", БЮТ і "Фронт змін" "зрадили свої публічні зобов’язання перед громадянами щодо запровадження виборів до парламенту за системою відкритих виборчих списків та з невідомих мотивів полегшили владі ухвалення цього недемократичного законопроекту".

На переконання НУ, такі дії БЮТ і "Фронту змін" "не мають нічого спільного з політичним компромісом та захистом інтересів громадян, і свідчать про те, що ці політичні сили не є реальною опозицією та колабораціонують з теперішнім антинародним режимом".

Як вважають у "Нашій Україні", ухвалення Закону про вибори народних депутатів за змішаною виборчою системою мінімізує шанси для проведення чесних виборів в країні та є реалізацією сценарію на збереження теперішнього режиму Партії регіонів.

"Прийнята змішана система виборів – це пряма дорога до спотворення результатів голосування громадян через адміністративний тиск влади і прямий підкуп виборців на мажоритарних округах, політичну корупцію та торгівлю депутатськими мандатами  в парламенті", - йдеться у заяві.

"Запровадження високого 5% виборчого бар’єру для партій спрямоване на недопущення приходу в парламент нових політичних сил та якісного оновлення влади", - вважають у "НУ".

"Це відверте ігнорування позиції понад 50% українців, які сьогодні не хочуть голосувати за великі партії, які уже неодноразово були представлені в парламенті", - переконані "нашоукраїнці".

"Наша Україна" нагадує, що жоден депутат від цієї партії не проголосував за цей антидемократичний закон про вибори.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування