Донецька міліція відхрестилася від знесення намету чорнобильців

Неділя, 27 листопада 2011, 20:51

У міліції Донецька стверджують, що намет у інвалідів-чорнобильців вилучили співробітники МНС, яким він належав.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив керівник центру зв'язків з громадськістю управління МВС в Донецькій області Ігор Дьомін.

"О 19.15 була вчинена спроба демонтажу намету, яка належить МНС. Спробу вчинили співробітники МНС, про що заздалегідь попередили міліцію", - зазначив Дьомін.

Крім того, він підтвердив смерть одного з чорнобильців.

"Один із громадян, який знаходився біля намету, звернувся в швидку допомогу і через 10 хвилин помер. Ніякого протистояння меду міліцією і чорнобильцями не було. Міліція просто організувала живий коридор, щоб випустити швидку допомогу, яку не випускали чорнобильці", - підкреслив глава прес -служби.

Водночас прес-служба партії "Батьківщина", членом якої був загиблий гірник Геннадій Конопльов, заявляє, що міліція хоче зняти з себе відповідальність за його вбивство.

"За інформацією чорнобильців, зараз міліціонери намагаються сфальшувати висновок медичної експертизи про причини смерті Геннадія Конопльова. Вони прагнуть зробити з нього бомжа, який просто помер від серцевої недостатностіу наметовому містечку", - йдеться в повідомленні.

"У партії "Батьківщина" застерігають керівництво міліції від таких дій і вимагають покарати вбивць. В іншому разі декому фінал "кар’єри" Пукача і Ко буде здаватися дуже вдалим", - зазначає прес-служба.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News