Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Азарова нема грошей на чорнобильців, але знайшлися на Януковича і депутатів

Вівторок, 29 листопада 2011, 15:02

Кабмін збільшив на 6,1 мільйонів гривень видатки на діяльність президента Віктора Януковича, його адміністрації та інших державних органів.

Про це сказано у розпорядженні Кабміну № 1196-р, розміщеному на урядовому порталі.

Згідно з документом, збільшення видатків здійснюється за рахунок перерозподілу "деяких видатків державного бюджету, передбачених Державному управлінню справами на 2011 рік".

На суму 612,7 тисяч гривень були збільшені видатки на "фінансову підтримку санаторно-курортних закладів Державного управління справами" (видатки споживання на оплату комунальних послуг та енергоносіїв).

Також розпорядженням на мільйон гривень збільшено "видатки розвитку" за програмою "Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України".

На суму мільйон 660,7 тисяч гривень збільшено видатки за програмою "Збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках, заповідниках та забезпечення утримання резиденції" (видатки споживання — 720,7 тис. гривень, з них на оплату комунальних послуг та енергоносіїв — 660,7 тис. гривень, видатки розвитку — 940 тис. гривень).

На програму "Стаціонарне медичне обслуговування народних депутатів України та керівного складу органів державної влади" збільшені видатки на суму 3 мільйони 990,7 тисяч гривень (видатки розвитку).

Ще на 6 мільйонів 154,9 тисяч гривень збільшені видатки за програмою "Поліклінічно-амбулаторне обслуговування, діагностика та лікування народних депутатів України та керівного складу органів державної влади" (видатки споживання на оплату комунальних послуг та енергоносіїв — 154,9 тис. гривень, видатки розвитку — 6000 тис. гривень).

Водночас відбулося зменшення "видатків споживання" на суму 16 мільйонів 401,8 тисяч гривень (з них на оплату комунальних послуг та енергоносіїв — 159 мільйонів 900 тисяч гривень) та збільшення видатків розвитку на суму мільйон гривень за програмою "Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Президента України".

Також Кабмін зменшив видатки споживання на суму 3 мільйони 11,9 тисяч гривень та збільшив видатки розвитку на суму мільйон 986,9 тисяч гривень за програмою "Підготовка кадрів, підвищення кваліфікації керівних працівників, спеціалістів державного управління Національною академією державного управління при Президентові України";

Зменшення обсягу видатків відбулося за програмами:

"Підготовка науково-педагогічних і наукових кадрів з питань стратегічних проблем внутрішньої і зовнішньої політики" на суму 324,7 тис. гривень (видатки споживання);

"Надання науково-методичної та консультативної підтримки розвитку місцевого самоврядування" на суму 661,5 тис. гривень (видатки споживання, з них на оплату праці — 658,1 тис. гривень);

"Виплата Державних премій України" на суму 800 тис. гривень (видатки споживання);

"Будівництво Реабілітаційного центру на базі Державного підприємства "Санаторій "Конча-Заспа" на суму 315 тис. гривень (видатки розвитку).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування