Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція готує "наїзд" на ЗМІ?

Четвер, 1 грудня 2011, 15:17

Головне управління з кіберзлочинності й торгівлі людьми МВС у Києві збирає інформацію про інтернет-видання LB.ua.

"Сьогодні ТОВ "Dream Line Holding", на сервері якого розміщене інтернет-видання LB.ua, повідомило редакцію про те, що Управління просить надати "повні дані про фізичну або юридичну особу", на яку зареєстрований сайт LB.ua", - повідомляє видання.

Свою вимогу управління мотивує тим, що якийсь громадянин Клімов В.М. звернувся в міліцію щодо розміщення "на ресурсі LB.ua всесвітньої інформаційної мережі загального доступу Інтернет тестових (?) повідомлень, які містять нецензурні висловлення".

 

"Редакція LB.ua упевнена, що обурення громадянина Клімова В.М. із приводу "нецензурних висловлювань" - усього лише привід, причому досить спірний із правової точки зору", - вважають у виданні.

"Прикриваючись зверненням людини, яку в принципі ніхто не змушує читати коментарі, що містять нецензурні висловлення, які залишають відвідувачі LB.ua, співробітники МВС реалізують політичне замовлення", - вважають у виданні.

Газета пов'язує дії співробітників міліції з публікацією резонансних розслідувань Соні Кошкіної, Тетяни Чорновіл і інших журналістів, що торкаються зловживань можновладців.

LB.ua також вимагали від МВС дати пояснення, на яких підставах міліція тисне на незалежні ЗМІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: