Кузьмін влаштував підопічним гулянку під шансон і з фуа-гра

П'ятниця, 2 грудня 2011, 16:23

Українські прокурори відзначили своє професійне свято в одному з найдорожчих клубів столиці.

Як повідомляє ТСН, свято відбулося у клубі Byblos на вулиці Артема.

Парковка закладу була забита "мерседесами", "лексусами" та "бмв", які охороняла міліцейська машина.

"Близько 30 прокурорів з усієї України влаштували собі приватну вечірку. Стіл їм накрили у "кінозалі" клубу. Варто зазначити, що середній чек у цьому закладі із випивкою складає близько 5 тисяч гривень, без неї – 2 тисячі", - йдеться у повідомленні.

У прокурорському меню цього дня, за словами одного з офіціантів, було: фуа-гра (для прикладу, фуа-гра з ананасом у ягідному соусі, як зазначено у меню закладу, коштує 229 гривень), ніжка кролика ("ніжка кролика с овочами по-прованськи" - 197 гривень), котлети по-київські ("котлета по-київськи з картопляним пюре" – 95 гривень), морепродукти ("мікс морепродуктів з лимонно-ікорним соусом" – 367 грн) та елітна випивка.

За даними ТСН, свято організовував для "своїх" перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

"Він же і замовляв музику. Ще з творчого вечора Яна Табачника відомо, що Кузьмін є справжнім шанувальником шансону – тоді він несподівано сів за рояль і "збацав" відомий блатний хіт "Мурка". Відомий акордеоніст, вочевидь, зробив алаверди: і заспів на прокурорській вечірці", - повідомляють журналісти.

За даними телеканалу, хедлайнером святкування став відомий московський співак шансону Євген Кемеровський, який виконав для борців зі злочинністю хіти "Амнистия", "Братва, не стреляйте", "Малява", "Матросская тишина", "Лиха беда начало" и "Поезд на Магадан".

Запросити Кемеровського на приватну вечірку, як з'ясував ТСН.ua у менеджерів співака, коштує в середньому 12 тисяч євро - 130 тисяч гривень (окремо сплачується проживання і проїзд його "групи супроводу" - звукорежисер, адміністратор, мінімум два музиканти).

Тож, за мінімальними підрахунками, прокурорське свято може коштувати близько 300 тисяч гривень – 5 тисяч за один рахунок помножити на тридцять прокурорів, плюс виступ Кемеровського за 130 тисяч.

І це – якщо Ян Табачник згодився співати для "друзів" безкоштовно.

Журналістка каналу представилася фанаткою Кемеровського і випросила у нього автограф.

Поки той розписувався, дівчина запитала, чи є на вечірці Ренат Кузьмін, на що той відповів:

"Так, я ж тільки для нього тут і співаю!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування