Мисливське товариство з "Межигір'я" отримало 9 тисяч гектарів на південному березі Криму

Середа, 21 грудня 2011, 13:50

Верховна Рада Криму проголосувала за виділення громадській організації "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" 8 тисяч 836 гектарів мисливських угідь на південному березі Криму.

Земля виділена на територіях Маломаякської, Ізобільненської сільради і Партенітської селищної ради, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

За таке рішення проголосували 69 депутатів з 83 присутніх у залі.

Громадській організації "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" земля надається в тимчасове довгострокове користування строком на 25 років.

"Прийняття даного проекту дозволить здійснювати держконтроль за дотриманням вимог з охорони, захисту, використання та відтворення лісів, мисливських угідь, ведення мисливського господарства", - йдеться у пояснювальній записці.

Проти прийняття цієї постанови виступила депутат ВР Криму Олександра Кужель, яка зажадала надати інформацію про засновників цієї організації і закликала не голосувати за непрозоре виділення землі.

 

За даними ЄДРПОУ, громадська організація "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" зареєстрована прямо на території резиденції "Межигір'я" в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області 12 листопада 2008 року.

Засновниками громадської організації виступили три фізичні особи: Бойко Юрій Анатолійович, Демішкан Володимир Федорович, Тулуб Сергій Борисович.

Як відомо, люди з такими ПІБ займають високі державні посади: міністр палива та енергетики України, голова Держслужби автомобільних доріг України та губернатор Черкаської області відповідно.

Нагадаємо, про те, що громадська організація "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" зареєстровано в "Межигір'ї", Українська правда писала у розслідуванні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування