Прокурори кажуть, що їхнє свято профінансувала профспілка

Понеділок, 5 грудня 2011, 09:43

Усі фінансові витрати на підготовку та проведення святкування 20-ї річниці Дня працівників прокуратури відбувалися за рахунок коштів профспілки.

Про це йдеться у повідомленні первинної профспілкової організації працівників Генпрокуратури.

"Представники профспілкової організації працівників Генеральної прокуратури України обурені розповсюдженням недостовірної інформації від народного депутата однієї із політичних сил про начебто фінансові порушення під час святкування 20 річниці органів прокуратури", - йдеться у повідомленні.

"Ми заявляємо про те, що усі фінансові витрати на підготовку та проведення вищевказаного святкування відбувалися за рахунок коштів профспілки. Відповідне рішення було прийнято 17 листопада поточного року на засіданні профспілкового комітету, сканована копія надається", - додали в організації.

 

Як відомо, 27 листопада прокурори відсвяткували своє професійне свято в Національній опері.

Пізніше екс-міністр Юрій Луценко заявив, що за святкування Дня прокуратури президента Віктора Януковича, який брав участь у заході, треба посадити.

У п’ятницю з’явилася інформація та відповідне відео зі святкування Дня прокуратури в одному з найдорожчих столичних клубів.

За інформацією ТСН, прокурорське свято обійшлося у мінімум 300 тисяч гривень, а його організатором виступив заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

Хедлайнером святкування став відомий московський співак шансону Євген Кемеровський, який виконав для борців зі злочинністю хіти "Амнистия", "Братва, не стреляйте", "Малява", "Матросская тишина", "Лиха беда начало" и "Поезд на Магадан".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...