Депутати ненадовго відклали здачу труби

Вівторок, 10 січня 2012, 10:37

Верховна Рада не розглядатиме законопроекти про реформування газового комплексу та про продаж землі.

Про це повідомив спікер парламенту Володимир Литвин.

"Ми дійшли згоди розглядати це питання після проведення відповідних консультацій і заслуховування інформації уряду", - сказав Литвин.

Він пояснив, що фракція Комуністів запропонувала у п'ятницю під час години запитань до уряду з'ясувати всі обставини, пов'язані із веденням переговорів про співпрацю в газовій сфері з Росією, заслухати інформацію і отримати необхідні відповіді від міністра Юрія Бойка.

"На цьому тижні, я думаю, немає потреби його розглядати, тим більше, що одразу ж відчутного позитивного результату ніхто не отримає", -пызныше сказав журналістам Литвин.

Під час засідання Литвин також повідомив, що провів відповідні консультації з Кабміном щодо цього. За словами спікера, існує альтернативний законопроект.

Щодо законопроекту про ринок землі він запропонував обговорили проект на засіданні профільного комітету, а потім на засіданні погоджувальної ради.

"Щодо проекту закону про ринок землі, дуже просив би, щоб на порожньому місці не створювали собі проблеми. Треба, щоб відбулися засідання комітету, щоб було узгоджено варіант. Коли буде узгоджено, проведемо засідання погоджувальної ради, щоб довести до широкого загалу, що пропонується на виході", - сказав Литвин.

"Попереджаю, що в цьому проекті немає права щодо продажу землі іноземцям", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування