Турчинов: Королевська нічого ні з ким не погоджувала

Четвер, 12 січня 2012, 18:56

Обрання депутата від БЮТ Наталії Королевської лідером Української соціал-демократичної партії не було ні з ким погоджено.

Про це повідомив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу ТВі.

Відповідаючи на питання, чи було її обрання погоджене з Тимошенко, він зазначив: "Це неправда. Це не було погоджено ні з ким. Це вибір Наталії Королевської".

"І, безумовно, це є дисонанс, коли відбуваються процеси єднання, входження до "Батьківщини", то вихід з "Батьківщини", я не вважаю, що є посиленням нашої політичної сили. У той же час, я не вважаю, що це є послабленням", - заявив політик.

"Кожна людина робить свій вибір. Безумовно, перебування в нашій партії не тільки відповідально, але й небезпечно, тому що головний удар йде по партії "Батьківщина", по нашим депутатам та нашим членам партії, активістам. Сьогодні витримати цей удар можуть не всі", - уточнив БЮТівець.

Відповідаючи на питання, чи може Юрій Луценко очолити список "Батьківщини" на виборах до Верховної Ради в 2012 році, Турчинов заявив: "Ми вважаємо, що першим номером списку "Батьківщини" повинна бути Юлія Тимошенко - це наша позиція".

"Луценко повинен зайняти гідне місце в перших рядах списку "Батьківщини" на виборах до Верховної Ради", - додав політик.

При цьому Турчинов уточнив, що скоріше за все створення єдиного виборчого списку опозиції перед виборами 2012 року не відбудеться.

"Не можна це зробити штучно. Є серйозні розбіжності. І, швидше за все, все-таки ми зможемо домовитися про єдину позицію на мажоритарних округах. Що стосується єдиного списку, то тут є питання, і поки що ініціатива нашого лідера не знаходить підтримки", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування