Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побачила дочку й чекає масажиста

Субота, 14 січня 2012, 21:36

У п’ятницю екс-прем’єра Юлію Тимошенко відвідала у колонії донька Євгенія.

Як передає УНІАН, про це повідомив журналістам начальник Качанівської колонії Харкова Іван Первушкін.

За його словами, це було третє відвідування Євгенії Тимошенко за час перебування матері в колонії.

Разом з тим, в Управлінні Державної пенітенціарної системи України у Харківській області УНІАН повідомили, що особистий масажист зможе відвідувати Тимошенко, починаючи з 16 січня.

Водночас у відомстві спростували інформацію про незадовільний стан здоров’я Тимошенко і наголосили, що за її фізичним станом "здійснюється постійне динамічне спостереження медичними працівниками виправної установи".

"Не менше трьох разів на день проводяться її медичні огляди, а також виконуються усі призначення, рекомендовані фахівцями комісії МОЗ України. Загальний стан здоров’я Тимошенко, як про це раніше було заявлено представниками МОЗ України, оцінюється як задовільний", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу начальник сектора охорони здоров’я Управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області Дмитро Курушин повідомив, що Тимошенко відмовилася від тих масажистів, які рекомендувало МОЗ.

УНІАН також повідомляє, що біля Качанівської виправної колонії в суботу вдень скупчилося кілька вантажівок, у тому числі автокран.

Близько 14-ї години в суботу, коли мав розпочатися брифінг для журналістів, поблизу центральних воріт колонії вже були розташовані великотонажні вантажівки, зокрема й самоскиди, навантажені старими непридатними автомобілями.

Міліціонери, які чергують тут щодня, не могли пояснити, для чого під колонією нагромадили техніку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування