Луценко: Я нічого не винен Жванії. Я отримав проект, а він - імунітет

Вівторок, 24 січня 2012, 10:15

Юрій Луценко не мав відношення до розслідування справи про отруєння Ющенка.

Про це повідомила колишній керівник слідчої групи у справі про отруєння Віктора Ющенка Галина Климович.

За словами Климович, Луценко ніколи не був присутній ні в генпрокуратурі, ні в її кабінеті по справі отруєння Ющенка.

Климович зазначила, що коли вона почала займатися цією справою, то в неї відбулася жорстка розмова з Луценком.

"Я знала, що Луценко має дружні стосунки зі Жванією, і непокоїлася, що він може щось повідомляти Жванії", - заявила екс-слідча Генпрокуратури.

"Під час нашої розмови Луценко сказав : "Я Жванії нічого не винен, а Жванія - мені. Ми обидва отримали те, чого хотіли. Я – політичний проект, а він – депутатський імунітет. Але я даю чесне слово, що ніколи не торкнуся жодного папірця в цій справі. Цим займатиметься мій заступник Євдокимов", - процитувала Климович Луценка.

Климович також повідомила, що питала в Євдокимова, а також заступника генпрокурора Миколи Голомші, чи питав у них Луценко щось по цій справі, але вони сказали, що не говорили про це міністром внутрішніх справ.

У той же час Климович повідомила, що недолюблює Луценка, адже коли вона скерувала йому постанову про привід Жванії на допит, той написав заяву про порушення кримінальної справи проти самої Климович.

Слідча також зауважила, що втручання в життя водія Володимира Сацюка Миколи Давиденка було законним, адже "на нього було заведено оперативно-розшукова справу - "злочин", і цього було достатньо".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування