"Регіонал": прес-служба Тимошенко спотворила слова генсека Європи

Середа, 25 січня 2012, 20:28

Депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков називає некоректною інформацію прес-служби партії "Батьківщина" про зустріч генсека Ради Європи з дочкою екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Сьогодні прес-служба БЮТ поширювала повідомлення про зустріч генерального секретаря Ради Європи Турбйорна Ягланда з донькою Тимошенко. Фактично на прес-конференції, яка пройшла у Ягланда за результатами зустрічі з Грищенком, були зроблені чіткі спростування цього повідомлення", - цитує Плотнікова "Інтерфакс-Україна".

"Тобто фактично те, що повідомив Ягланд на прес-конференції за підсумками зустрічі з Грищенком, ніяк не відповідає заяві прес-служби БЮТ", - зазначив депутат.

"Тому виникає питання про коректність цитати прес-служби БЮТ, про коректність того, чи дійсно проходила така зустріч, чи не є це корективами або самої прес-служби БЮТу, або творчою діяльністю пана Немирі (екс-віце-прем'єр Григорій Немиря)", - додав він.

Як відомо, у вівторок прес-служба "Батьківщини" повідомила, що Євгенія Тимошенко і Немиря зустрілися з Ягландом у Страсбурзі та в ході зустрічі генсек РЄ жорстко розкритикував дії чинної української влади.

"Події в Україні розвиваються в неправильному напрямку кричущо, що становить загрозу для розвитку вашої держави та європейської інтеграції України. Я буду абсолютно відвертим з цього приводу під час зустрічі з міністром закордонних справ Грищенко завтра. Ситуація є абсолютно неприйнятною", - процитувала заяву Ягланда прес-служба партії "Батьківщина".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування