Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники клянуться, що не знімають масаж Тимошенко на відео

Вівторок, 31 січня 2012, 15:13

У Державній пенітенціарній службі заявляють, що відео спостереження у камері Юлії Тимошенко не ведеться під час сеансів масажу.

Про це сказано у коментарі відомства інформації у ЗМІ "про деякі нюанси проведення сеансів масажу Тимошенко".

"Опублікована інформація частково є недостовірною або викривленою", - зазначили в установі.

Пенітенціарна служба інформує, що станом на 31 січня 2012 року Тимошенко проведено 11 сеансів масажу.

"Сам масаж на вимогу ув’язненої проводиться безпосередньо в камері, де вона утримується. Під час сеансу масажу в камері також знаходиться представник управління охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації (жінка), медпрацівник установи (жінка) та працівник служби нагляду установи (жінка)", - сказано у повідомленні.

"Перебування зазначених співробітників установи в приміщенні, де проводиться масаж, передбачено чинною нормативною базою і не може розцінюватись як приниження гідності чи порушення прав людини. Жодного випадку провокаційної поведінки з боку персоналу чи приниження гідності засуджених або ув’язнених в Качанівській установі зафіксовано не було", - додали у відомстві.

У пенітенціарній службі також зазначили, що під час проведення масажу Тимошенко "пристрій відеоспостереження в камері не використовується".

Як відомо, особистий масажист Тимошенко Ірина Ніколаєва розповіла, що масаж відбувається в камері, де перебуває троє наглядачів.

"Багато часу витрачено на те, щоб вимкнути камеру... У результаті її завішують кожен раз. А що там видно - не видно, пишеться чи ні - це вже таке питання, залишається відкритим", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування