Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Звільнений з "1+1" журналіст проситься назад

Середа, 1 лютого 2012, 13:17

Звільнений журналіст програми "Гроші" Олег Дейнека просить телеканал "1+1" знову взяти його на роботу.

Про це йдеться у його телефонограмі на ім'я гендиректора телеканалу Олександра Ткаченка від 31 січня цього року, копію якої він розмістив на своєму Facebook.

"Для нівелювання негативних наслідків показу в ефірі програми "Гроші" недостовірної інформації щодо Хмельницької області і тим самим ліквідації причин мого звільнення з метою подальшого здійснення професійної журналістської діяльності у сфері виявлення та розкриття корупційних схем згідно поставлених каналом задач, в тому числі у форматі нових проектів та програм, а також задля забезпечення прав громадян на повну та правдиву інформацію про важливі суспільні відносини прошу прийняти мене на посаду журналіста телеканалу "1+1"" – йдеться у телефонограмі.

 

Як відомо, Дейнека був звільнений з телеканалу "1+1" "за систематичне невиконання обов'язків трудового договору без поважних причин" 26 січня.

Останньою причиною було те, що після рішення телеканалу  відмовився працювати лише ведучим програми "Гроші", а не журналістом.

Перед цим йому винесли догану за "нав’язування сюжету", яким викривалися начебто корупційні дії губернатора Хмельницької області Василя Ядухи.

До цього "Гроші" вже двічі освітлювали цю тему, рішення про підготовку третього матеріалу Дейнека прийняв самовільно.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: