Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Червоному Хресті" кажуть, що "регіонал" їх підставив

Середа, 1 лютого 2012, 21:53

У "Червоному Хресті" запевняють, що не розклеювали фото депутата від Партії регіонів Максима Луцького на безкоштовні лікарські засоби.

Про це заявила в інтерв'ю програмі "Гроші" глава районної організації "Червоного Хреста" Лариса Гернега, повідомляє журналіст програми Михайло Ткач у своєму блозі.

"Ми розпаковуємо коробку. Там опинилися на кожній коробочці наклеечки "Максим Луцький, безкоштовно". Де це наклеєно було? На якому етапі? Сьогодні я вам не можу відповісти", - заявила вона.

Представник компанії виробника ліків Андрій Заїка повідомив, що ліки "віддавали в Червоний Хрест", а не Луцькому.

На зауваження, що ліки були в коробці вже з наклейками, Заїка уточнив: "Цього бути не може, тому що препарат, коли передається, він передається в опломбованих коробках".

В свою чергу Гернега навела слова Луцького, що клеїли наклейки співробітники "Червоного Хреста": "Це, по-моєму, підстава Луцького… Вийшло, що підставили "Червоний Хрест" по повній програмі".

Як відомо, Луцький розмістив своє фото на упаковках препаратів, призначених для лікування судинних захворювань головного мозку і видаються хворим безкоштовно з обов'язкового дозволу лікаря.

Згодом Луцький обурено заявляв, що "інформацію про те, що ліки поширюються безкоштовно" на препаратах розмістили активісти соціальної ініціативи "Солом'янці - ефективну владу" разом з "Червоним Хрестом".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: