Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соболєв пов'язує "заслання" Клюєва з останнім скандалом в Раді

Вівторок, 14 лютого 2012, 19:49

Звільнення Андрія Клюєва з посади першого віце-прем'єра - міністра економічного розвитку і торгівлі може бути пов'язано зі скандалом про підкуп депутатів Верховної Ради.

Таку думку озвучив депутат від БЮТ Сергій Соболєв, передають "Українські новини".

"Я думаю, не обійшлося і без ситуації з "блідою тінню Клюєва" в парламенті паном Рибаковим і скандалами про підкуп опозиції", - заявив Соболєв.

Він додав, що ще однією причиною звільнення міг стати скандал навколо коштів ЄБРР, які виділялися під програми енергозбереження.

"Це може бути пов'язано, в тому числі, і зі скандалами навколо прізвища Клюєва та грошима Європейського банку реконструкції та розвитку, які виділялися під програми енергозбереження, (...) а потім відмивалися через компанії Клюєва", - припустив він.

Соболєв додав, що в разі якщо Клюєв залишиться на посту керівника передвиборного штабу Партії регіонів, Рада національної безпеки і оборони, секретарем якої Клюєв був призначений, перетвориться на структуру, яка буде керувати кампанією Партії регіонів на виборах Ради.

Як відомо, 14 лютого Янукович звільнив Раїсу Богатирьову з посади секретаря РНБО і призначив замість неї Клюєва.

Вона була призначена віце-прем'єром - міністром охорони здоров'я.

Минулого тижня розгорівся скандал навколо аудіозаписів, оприлюднених БЮТівцем Романом Забзалюком.

На них голоси, схожі на голоси Забзалюка та голови депутатської групи "Реформи в ім'я майбутнього" Ігоря Рибакова, обговорюють вартість переходу Забзалюка з БЮТ до групи "Реформи заради майбутнього".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування