Другу Рибакова у Раді кричали "Тушка", а він показав непристойний жест

Вівторок, 21 лютого 2012, 13:42

Опозиція намагалася зірвати виступ у парламенті депутата від фракції "Реформи заради майбутнього" Володимира Каплієнка.

У вівторок зранку, коли Каплієнко вийшов за трибуну і почав виголошувати заяву фракції, БЮТівці почали скандувати "Тушка!", "Тушка!"

Це скандування супроводжувало весь виступ Каплієнка.

Натомість він заявив, що йому "дивно чути заяви БЮТ, що нібито хтось розколює їх фракцію, намагаючись в будь який спосіб залучити їхніх депутатів до більшості".

"Керівництво БЮТ, мабуть, забуло, що 53 депутати з їхньої ж фракції вже розібралися, в яке болото вони потрапили, і вийшли звідти. Гадаю, не варто нагадувати, що саме до складу депутатської групи "Реформи заради майбутнього" увійшла майже третина вищої партійної номенклатури ВО "Батьківщина", - сказав Каплієнко.

"Нам, як депутатам які дуже добре знають БЮТ зсередини, цілком зрозуміло, що сьогоднішнє керівництво БЮТ здійснило путч у власній команді та бореться за місця в списках, прикриваючись, наче щитом, власною лідер кою", - додав він.

Коментуючи записи БЮТівця Романа Забзалюка, Каплієнко назвав їх "сфабрикованим корупційним скандалом", який є "традиційним і улюбленим інструментом, неодноразово використаним цією політичною силою для компрометації своїх політичних опонентів".

"А те, що фракція "Реформи заради майбутнього" стала мішенню БЮТ – не дивно, бо в нас різні погляди на майбутнє. Ми хочемо досягти таких результатів, як сильна Україна, заможні громадяни, потужна економіка… А те, що хоче БЮТ, - це влада, влада і ще раз влада", - заявив він.

Пізніше у Facebook з’явилося фото, на якому Каплієнко показує непристойний жест, йдучи з трибуни.

 

Як відомо, нещодавно БЮТівець Забзалюк оприлюднив аудіозаписи розмов з лідером фракції "Реформи заради майбутнього" Ігорем Рибаковим, на яких той обіцяє Забзалюку 500 тисяч доларів за вихід з "Батьківщини".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування