Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція сама скаржиться на рівень злочинності

Вівторок, 7 лютого 2012, 15:08

Злочинність стала однією із загроз національній безпеці держави.

Про це йдеться у зверненні Колегії Міністерства внутрішніх справ України до особового складу органів внутрішніх справ, повідомляє УНІАН.

Звернення сзачитав на відеоселекторній нараді керівництва МВС міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

"Загострюється проблема вчинення злочинів у громадських місцях, насамперед розбійних нападів і грабежів. Значними є тіньовий сегмент економіки, розповсюдженість корупційних проявів", - йдеться в заяві Зазарченка.

"Неадекватними криміногенним реаліям є зусилля щодо протидії наркозлочинності. Не відповідає вимогам сьогодення стан боротьби з організованою злочинністю. Зростає неповага до Закону в дитячому та молодіжному середовищі. Продовжують мати місце ганебні випадки порушення прав людини в діяльності органів внутрішніх справ", - додав він.

"Злочинність стала однією із загроз національній безпеці держави. ", - йдеться в зверненні.

Тому, Колегія Міністерства внутрішніх справ України закликала міліціонерів кожному на своїй посаді забезпечити бездоганне виконання службових обов’язків, не допустити політизації діяльності органів внутрішніх справ, діяти виключно в межах Конституції та законів України, виключити практику маніпулювання статистичними показниками, викоренити з діяльності органів внутрішніх справ будь-які кримінальні прояви, корупційні порушення, недозволені методи діяльності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: