Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газета готова довести, що історія з Клюєвим і грошима Єврокомісії - правда

Середа, 8 лютого 2012, 16:09

"Комерсант-Україна" наполягає на правдивості своєї інформації про припинення фіндопомоги Україні з боку Єврокомісії через нецільове використання першого траншу на програми, що мають відношення до першого віце-прем'єра Андрія Клюєва.

Про це йдеться в заяві редакції у відповідь на вимогу Єврокомісії спростувати відповідну інформацію.

"Комерсант" наполягає, що інформація, викладена в замітці, відповідає дійсності. Всі наведені цитати вірні, їх авторство дійсно належить високопоставленому чиновнику ЄК", - сказано в ній.

Крім того, газета вимагає від Єврокомісії відкликати "неправдиві звинувачення, пред'явлені її офіційним представником".

У випадку, якщо Єврокомісія наполягатиме на попередній позиції, редакція залишає за собою право опублікувати "документальні докази і надати свідчення людей, присутніх на бесіді Сергія Сидоренка з процитованим у статті чиновником ЄК, а також надати роздруківки процитованої в статті офіційної переписки "Комерсант" з європейськими чиновниками".

"Комерсант" має намір і надалі стежити за розвитком подій в тематиці, пов'язаній з припиненням фінансування Євросоюзом програм бюджетної підтримки Україні і сподівається на продовження плідної співпраці з європейськими структурами", - йдеться в заяві.

Як відомо, раніше Комерсант-Україна написав, що Єврокомісія зупинила фіндопомогу Україні на понад 160 млн євро на рік через нецільове використання першого траншу на програми, що мають відношення до Клюєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування