Рибаков вирішив не вимагати грошей від Забзалюка?

Середа, 8 лютого 2012, 19:39

Прес-служба лідера депутатської фракції "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова переписала заяву депутата щодо грошей виданих Роману Забзалюку.

З нового прес-релізу вилучений абзац з вимогою повернути гроші.

Раніше ввечері прес-служба цитувала Рибакова так: "Кілька місяців тому до мене звернувся пан Забзалюк з проханням допомогти йому грошима на лікування від важкої хвороби. Так як, з його слів, керівництво "Батьківщини" відмовило йому в допомозі. Порадившись з фракцією, ми прийняли рішення виділити йому гроші на лікування".

"Ми раді, що цей християнський вчинок допоміг Романа Забзалюка і наш колега сьогодні виглядає в повному здоров'ї", - зазначив Рибаков.

"Я вимагаю, щоб пан Забзалюк повернув гроші і вибачився перед нашою фракцією за брехню і свою підлу поведінку", - додавав депутат.

Як відомо, 23 грудня 2011 року Забзалюк вийшов зі складу фракції "БЮТ-Батьківщина", а 10 січня увійшов до складу депутатської групи "Реформи заради майбутнього".

8 лютого Забзалюк заявив, що його вихід з фракції "БЮТ-Батьківщина" був підпорядкований головній меті - провести розслідування планів провладної більшості та їх мотивів щодо утворення "тушкової метастази у Верховній Раді".

Депутат оприлюднив аудіозаписи, на яких чутно голоси, схожі на Забзалюка і лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова. В ході розмови Забзалюку запропонували гроші за його перехід і діяльність проти "Батьківщини".

Забзалюк ініціюватиме створення слідчої комісії у Верховній раді з тим, щоб розслідувати оприлюднену ним інформації про передачу грошей за перехід до групи "Реформи заради майбутнього".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування