Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новоспечений "воїн" Тимошенко Волков обматюкав людину Яценюка

Понеділок, 12 березня 2012, 17:03

Куратор сумської облорганізації "Батьківщини" Олександр Волков непристойно висловився на адресу одного з членів партії "Фронт змін".

Про це у своєму блозі написав мер Сум Геннадій Мінаєв.

Інцидент стався в ефірі одного з місцевих телеканалів.

У своєму блозі Мінаєв розмірковує, кого саме зі своїх колег по опозиції Волков назвав "маленьким "б*денятком".

"З Миколою Клочком (лідер партії "Фронт змін" на Сумщині) все зрозуміло, там повне, зі слів Волкова, взаєморозуміння. Цікаво, чи знає про це Яценюк? Так що, він відпав. Перебираємо далі. Геннадій Москаль - можливо. Але він один раз за весь час приїхав до Сум і навряд чи встиг набігати з ложками дьогтю, де треба і де не треба Олександру Михайловичу", - написав він.

"Володимир Токар - ймовірно. Колишній голова обласної ради, а нині депутат цієї ради від "Фронту змін", як стверджують деякі в самій партії, не проти спробувати щастя і на виборах до Верховної Ради. Причому, як на зло саме по тому округу, куди націлився Міхалич", - додав Мінаєв.

"Хто ж ще? Можливо Олег Медуниця? Малоймовірно,... але цілком може бути цим самим "б*денятком"..., тому що Медуниця все своє свідоме життя боровся з режимом Кучми, а Волков у той час був у Леоніда Даниловича "директором парламенту", - зазначив також мер Сум.

Як відомо, депутат кількох скликань Верховної Ради Олександр Волков буде балотуватися до парламенту по мажоритарному округу в Сумській області від партії "Батьківщина".

На останніх парламентських виборах Волков був першим номером у списку "Блоку КУЧМА".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування