"Шури-мури" Королевської з АП стали останньою краплею для БЮТ

Середа, 14 березня 2012, 11:42

Депутата Наталію Королевську виключили з фракції "БЮТ-Батьківщина" за порушення депутатської етики та співпрацю з Адміністрацією президента.

Про це йдеться в заяві фракції "БЮТ-Батьківщина".

Зазначається, що рішення про виключення Королівської ухвалювали на засіданні фракції через низку причин, зокрема:

"Наведені журналістами факти систематичного підкупу Наталією Королевською та її політичною партією засобів масової інформації, що є неприпустимим порушенням депутатської та людської етики, ігноруванням демократичних принципів свободи слова".

Також причиною для виключення стало неголосування Королевської за включення до порядку денного постанови з вимогою негайного виконання рекомендацій про звільнення Юлії Тимошенко та інших політичних в’язнів, викладених в резолюції ПАРЄ.

Фракція вважає це "порушенням фракційної дисципліни, політичних та ідеологічних засад діяльності опозиції".

"Факти систематичної співпраці Наталії Королевської з Адміністрацією президента, зокрема, повне сприяння влади у проведенні масштабної рекламної кампанії Королівської" БЮТівці називають ще однією причиною виключення Королівської..

Крім того, на засіданні фракції було оголошено догану народному депутату Євгену Суслову за порушення фракційної дисципліни під час голосування за постанову щодо виконання вимог резолюції ПАРЄ, додає "БЮТ-Батьківщина".

Як відомо, 14 березня Королевську офіційно виключили зі складу фракції "БЮТ-Батьківщина".

Також у політсилі Тимошенко вважають, що фракція нічого особливо не втратить без Суслова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування