Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Партія Тігіпка самоліквідувалася

Субота, 17 березня 2012, 09:46

З’їзд партії "Сильна Україна" прийняв рішення про ліквідацію партії.

Як повідомляє в суботу прес-служба "Сильної України", цього дня в Києві відбулося друге засідання ІІ Національного з'їзду партії, в якому взяли участь 332 делегати.

Делегати з'їзду підтримали пропозиції лідера партії Сергія Тігіпка об'єднати реформаторські зусилля з Партією регіонів.

"З метою об'єднання політичної партії "Сильна Україна" з Партією регіонів заради активізації реформ і модернізації країни, схвалюючи політичну угоду партій та керуючись Законом України "Про політичні партії" та статутом політичної партії "Сильна Україна", ІІ національний з'їзд політичної партії "Сильна Україна" вирішив припинити діяльність політичної партії "Сильна Україна" шляхом її ліквідації (саморозпуску)", - сказано в рішенні з'їзду.

Із моменту оголошення рішення з’їзду припиняється членство в партії всіх її членів, діяльність керівних органів, партійних організацій та інших структурних утворень, передбачених статутом партії.

Також було прийнято рішення рекомендувати членам партії "Сильна Україна" вступати до Партії регіонів, а депутатам місцевих рад - узгодити порядок об'єднання з депутатськими групами і фракціями Партії регіонів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування