Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві напали на співвласника "Дорожнього контролю"

Понеділок, 26 березня 2012, 13:07

Київська міліція проводить перевірку за фактом нападу на співвласника видання "Дорожній контроль", який стався в суботу.

За даними відділу зв’язків з громадськістю МВС у Києві, 24 березня о 13-й годині лікар повідомив міліції Деснянського району, що до лікарні швидкої допомоги доставили побитого чоловіка 1986 року народження.

Попередньо встановлено, що потерпілий є співзасновником інтернет-видання "Дорожній контроль".  

З його слів стало відомо, що того дня близько 11-ї години, коли він підійшов до власного авто, на нього напали двоє невідомих, силоміць затягли до салону автомобіля "Джип Гранд Черокі", в якому сиділи ще двоє незнайомців, вивезли за межі Києва та побили.

Чоловіка, який лежав на дорозі, помітили велосипедисти, які проїжджали неподалік, і викликали швидку медичну допомогу.

Під час спілкування з правоохоронцями потерпілий розповів, що нападники відібрали у нього також і деякі особисті речі, зазначають у МВС.

Слідчий відділ Деснянського райуправління порушив кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу за фактом вчиненого злочину.

Працівники столичної міліції проводять низку оперативно-пошукових заходів щодо встановлення обставин цієї події та затримання зловмисників.

Як відомо, сайт "Дорожній контроль" публікував інформацію й докази про зловживання співробітниками Державної автоінспекції МВС на дорогах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...