Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Італійська поліція розповіла, як затримала Авакова

Середа, 28 березня 2012, 09:09

Інформація Генпрокуратури про затримання екс-губернатора Харківської області бютівця Арсена Авакова відрізняється від інформації італійської поліції.

Про це пише газета Комерсант-Україна.

З повідомлення на сайті поліції міста Фрозіноне  виходить, що Аваков був затриманий не в понеділок, а в неділю - автомобіль, у якому екс-губернатор переміщався однією з центральних вулиць міста, привернув увагу патруля.

"Учора (25 березня) у другій половині дня в ході огляду території з метою попередження правопорушень, що особливо ретельно проводиться наприкінці тижня, патрульні поліцейські звернули увагу на двох українських громадян",- говориться в повідомленні місцевої поліції.

"Вони перебували в автомобілі Mercedes темного кольору", - додається в повідомленні.

Як відзначають у поліції, звичайна перевірка документів українців показала, що на одного з них - Арсена Авакова - виписаний міжнародний ордер на арешт.

"Після цього поліцейські супроводили одного із чоловіків у поліцію, щоб уточнити його особистість",- відзначається в повідомленні.

"Згідно з отриманими свідченнями за результатами ідентифікації особи поліцейські встановили, що 48-річний громадянин, поза тим що є успішним інженером і автором численних наукових публікацій,- один з відомих суспільних діячів України, який раніше займав важливі пости в керівництві Харківської області", - говориться в повідомленні поліції.

Завершується повідомлення вказівкою на те, що рішення про екстрадицію Авакова буде ухвалювати Апеляційний суд Рима. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: