З бандою Кушніра пов'язаний депутат-регіонал?

Середа, 11 квітня 2012, 22:24

З главою банди Кушніра - Євгеном Кушніром - був пов'язаний депутат від Партії регіонів Василь Стельмашенко.

Про це йдеться в статті автора "Радіо "Свободи".

Автор статті розповідає, що під час спілкування зі старшим сином загиблого Євгена Кушніра Олександром той був шокований бійками у Верховній Раді.

"Олександр був здивований не тим, що відбувалося в парламенті, а наявністю в залі особи, яка жорстоко била нунсівця Олеся Донія. Він впізнав у ньому того самого Василя Петровича, який 15-20 років тому був частим гостем в їхньому колишньому будинку в Донецьку", - йдеться в статті.

За словами Кушніра-молодшого, ця людина "незадовго до еміграції їхньої сім’ї за кордон, раптом зникла із виду".

"Але більш за все мого співбесідника здивувало те, що "дядько Вася" знаходиться в партії наступників Аліка Грека, з яким у його загиблого батька були "натягнуті стосунки", - пише автор.

Як відомо, за версією слідства, саме банда кілерів Кушніра вбила Євгена Щербаня, Олександра Момота, Ахатя Брагіна, Вадима Гетьмана та інших.

В статті також зазначається, що після втечі за кордон партнера Євгена Щербаня по Ліберальній партії України - дагестанця Ігоря (Ібрагима) Меркулова його розкішні апартаменти (Кіровський район Донецька, поряд із площею "Свободи" і радгоспом "Троянда") в’їхав нинішній депутат від Партії регіонів, якого зараз вважають близьким до групи Ахметова-Колесникова, - Нуруліслам Аркаллаєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...