Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська обдурила брюссельських журналістів?

П'ятниця, 13 квітня 2012, 15:41

Депутат Інна Богословська ввела в оману журналістів у Брюсселі, стверджуючи, що прибула до них із офіційним відрядженням від Верховної Ради.

Такий висновок можна зробити з відповіді Апарату Верховної Ради.

Як відомо, у вівторок Богословська оприлюднила на прес-конференції в бельгійській столиці висновки слідчої комісії парламенту щодо складу злочину в діях Тимошенко.

На запитання журналістів у Брюсселі вона заявила, що перебуває там "за офіційним відрядженням українського парламенту на виконання постанови Верховної Ради..."

Українська правда зробила запит на підставі закону "Про доступ до публічної інформації" до Апарату Верховної Ради щодо поїздки Богословської.

"Інформуємо, що у Верховній Раді не оформлювалося Розпорядження голови Верховної Ради про відрядження 10 квітня 2012 року І.Г. Богословської до Королівства Бельгія (м. Брюссель)", - ідеться у відповіді керівника Управління міжпарламентських зв'язків апарату парламенту Андрія Корнійчука.

При цьому, хоча у вівторок Богословська фізично перебувала у Брюсселі, її картка неодноразово голосувала в Києві за питання порядку денного. Інколи її голос був вирішальним.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування