Презервативи з Януковичем були прострочені - міліція

Середа, 18 квітня 2012, 08:10

Під час акцій з роздачі презервативів із зображенням президента Віктора Януковича роздавали прострочені презервативи.

Про це повідомив керівник Управління зв'язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук в ефірі телеканалу ТВі.

"Якщо роздаєш презервативи, то хоча б не роздавай презервативи, у яких вже прострочений термін дії", - заявив він.

"Презервативи ці, звичайно, вилучили. З'ясували, що вони прострочені. Навіть працівники київської міліції передали ці презервативи для проведення певних експертиз", - розповів Поліщук.

"По великому рахунку, якщо взяти статтю 296 Кримінального кодексу, то там можна знайти навіть підстави проти людини, яка це робить порушити справу. Тому що там є хуліганські дії, вони можуть трактуватися як зневага до органів влади, до представників влади", - уточнив він.

Водночас організатори акції спростовують дану заяву Поліщука.

"Варто зауважити, що на самій коробочці вказано інші дати терміну придатності. А саме 25.02.10–25.02.12 — це дати початку правління Януковича і бажаного кінця його влади, про що неодноразово заявлялось організаторами", - йдеться в повідомленні.

організатори наголосили, що самі вироби простроченими не були.

 

"Тож посилаючись на дати, вказані на упаковці, пан Поліщук підтвердив просроченість не самих гумових виробів, а головного "Янук-ПРЕЗа", - сказали організатори.

Як відомо, 24 лютого в Києві міліція затримала чотирьох активістів за розповсюдження біло-синіх презервативів із зображення Януковича.

Організатора акції по роздачі біло-блакитних презервативів до другої річниці правління президента Віктора Януковича Сергія Мельниченка, засудили до 15 діб адміністративного арешту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...