Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чоловік Тимошенко просить Обаму, Путіна та інших не дати її вбити

Понеділок, 23 квітня 2012, 15:44

Олександр Тимошенко просить світових лідерів захистити ув’язнену екс-прем’єрку Юлію Тимошенко від фізичного знищення владою.

Про це йдеться в його заяві, поширеній партією "Батьківщина".

"Звертаюсь до президента США Барака Обами, президента Росії Володимира Путіна, канцлера ФРН Ангели Меркель, голови Європейського парламенту Мартіна Шульца, Генерального секретаря ООН Пан Гі Муна з проханням захистити та не дати фізично знищити – вбити Юлію Тимошенко", - заявляє Олександр Тимошенко.

"Прошу Вас також ввести персональні санкції проти представників режиму Януковича, які здійснюють знущання та тортури над Юлією Тимошенко та іншими політичними в’язнями", - просить чоловік екс-прем’єра.

За його словами, "незважаючи на висновки німецьких лікарів, її вже більше місяця насильно утримують без належного лікування в Качанівській колонії та не допускають до неї відповідних фахівців".

"Верхом цинізму та приниження елементарної людської гідності можна вважати насильницьке перевезення Юлії Тимошенко до лікарні "Укрзалізниці". Влада дії гірше, ніж в самі жорстокі часи сталінських репресій, коли до людей вривалися вночі, кидали на носилки і кудись везли", - заявляє Олександр Тимошенко.

"Все, що відбувалося з Юлією Тимошенко, – це репетиція її фізичного знищення – вбивства, яке влада планує здійснити від початку її репресування", - переконаний він.

За його словами, Юлію Тимошенко перевозили до лікарні "без її письмової згоди" і не давши побачитися з адвокатами до початку лікування.

З того, що екс-прем’єрку вночі в суботу вивезли в лікарню, а вже в неділю повернули до колонії, він робить висновок, що "ніхто і не збирався її лікувати, а всі ці дії були зроблені лише з метою чорного піару".

"Ми як і раніше, наполягаємо на двох речах: перше - це неухильне дотримання протоколу лікування, визначеного німецькими лікарями. Друге - проведення цього лікування спеціалістами, незалежними від Міністерства охорони здоров'я", - заявляє чоловік Тимошенко.

Він переконаний, що екс-прем’єрку "планують насильно доставити до суду 28 квітня", незважаючи на висновки німецьких лікарів про неможливість її участі в судових засіданнях через здоров’я.

Як відомо, Олександр Тимошенко перебуває у Чехії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: