Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Об’єднана опозиція: Ми – єдина реальна альтернатива нинішній владі

Субота, 12 травня 2012, 14:18

Форум об'єднаної опозиції ухвалив Резолюцію та проект Програми спільних дій під час кампанії з виборів до Верховної Ради, що відбудуться 28 жовтня 2012 року. 

Про це повідомив Олександр Турчинов перед закриттям форуму, що відбувся в суботу вранці на Михайлівській площі у Києві.

Проект Програми дій об’єднаної опозиції "Справедлива держава, чесна влада, гідне життя" затверджено як основу для проведення всенародного громадського обговорення.

Ухвалено провести протягом травня - липня серію конференцій, круглих столів, громадських слухань із залученням представників громадянського суспільства, експертів, громадських організацій, на яких обговорити запропонований проект Програми.

Також вирішено провести протягом травня - липня форуми опозиційних сил в усіх регіонах України, на яких розглянути та доповнити проект Програми дій.

Після цього планується узагальнити надані пропозиції та винести удосконалений проект Програми дій на наступний загальноукраїнський форум Об’єднаної опозиції.

Ухвалено "згуртувати усі сили об’єднаної опозиції та розпочати рішучий наступ проти нинішньої кримінальної окупаційної влади".

Як сказано у резолюції, нинішня влада "поводиться на нашій рідній землі, як справжні окупанти", тому опозиція повинна її зупинити.

"Майбутні вибори до Верховної Ради дають шанс для цього. І ми їх зупинимо", - сказано в резолюції.

"Ми зробили висновки із помилок минулого. Заради України ми відкинули свої амбіції:найпотужніші опозиційні партії об’єдналися в одну команду – Об’єднаної опозиції – союз українських демократичних сил, який захищає національні інтереси та виступає єдиною реальною альтернативою нинішній владі", - заявляє об’єднана опозиція.

"Ми усунемо режим Януковича від влади, сформуємо у майбутній Верховній Раді демократичну більшість та повернемо Україну на європейський шлях розвитку. Ми зупинимо політичні репресії – Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інші політв’язні будуть звільнені", - зачитав Турчинов.

У резолюції сказано: "Ми поведемо рішучу і безкомпромісну боротьбу проти корупції, відновимо справжнє правосуддя і притягнемо до відповідальності чиновників, суддів, прокурорів – усіх представників влади, які порушували закон".

Об’єднана опозиція також обіцяє, що національні інтереси України будуть захищені і Україна стане європейською державою, посівши належне місце у світовій спільноті. 

"Ми прагнемо бачити усіх громадян України співавторами остаточної Програми дій Об’єднаної опозиції, яка після нашої перемоги на виборах неодмінно стане Програмою дій нової демократичної української влади", - сказано також у резолюції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:04
Росіяни вдарили КАБами по промисловому об’єкту у Сумах
11:57
Споживання електроенергії зросло на 3,8%: в енергосистемі зберігається дефіцит – "Укренерго"
11:55
фотоЗ Таллінна до Києва: естонський депутат розпочав велопробіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ
11:55
День після Чорнобилю. Як "Динамо" обіграло "Спартак" на переповненому 100-тисячному стадіоні
11:50
РосЗМІ: У Росії різко зросла кількість вакансій для людей з інвалідністю на тлі війни в Україні
11:39
відео"Патрулювала" кордон: прикордонники помітили рись у Карпатах
11:32
За 2023 рік перевізникам компенсували лише 6% витрат за пільговиків – Мінвідновлення
11:25
фотоРосіяни атакували КАБами Харківщину, серед постраждалих — діти
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
Усі новини...