Об’єднана опозиція: Ми – єдина реальна альтернатива нинішній владі

Субота, 12 травня 2012, 14:18

Форум об'єднаної опозиції ухвалив Резолюцію та проект Програми спільних дій під час кампанії з виборів до Верховної Ради, що відбудуться 28 жовтня 2012 року. 

Про це повідомив Олександр Турчинов перед закриттям форуму, що відбувся в суботу вранці на Михайлівській площі у Києві.

Проект Програми дій об’єднаної опозиції "Справедлива держава, чесна влада, гідне життя" затверджено як основу для проведення всенародного громадського обговорення.

Ухвалено провести протягом травня - липня серію конференцій, круглих столів, громадських слухань із залученням представників громадянського суспільства, експертів, громадських організацій, на яких обговорити запропонований проект Програми.

Також вирішено провести протягом травня - липня форуми опозиційних сил в усіх регіонах України, на яких розглянути та доповнити проект Програми дій.

Після цього планується узагальнити надані пропозиції та винести удосконалений проект Програми дій на наступний загальноукраїнський форум Об’єднаної опозиції.

Ухвалено "згуртувати усі сили об’єднаної опозиції та розпочати рішучий наступ проти нинішньої кримінальної окупаційної влади".

Як сказано у резолюції, нинішня влада "поводиться на нашій рідній землі, як справжні окупанти", тому опозиція повинна її зупинити.

"Майбутні вибори до Верховної Ради дають шанс для цього. І ми їх зупинимо", - сказано в резолюції.

"Ми зробили висновки із помилок минулого. Заради України ми відкинули свої амбіції:найпотужніші опозиційні партії об’єдналися в одну команду – Об’єднаної опозиції – союз українських демократичних сил, який захищає національні інтереси та виступає єдиною реальною альтернативою нинішній владі", - заявляє об’єднана опозиція.

"Ми усунемо режим Януковича від влади, сформуємо у майбутній Верховній Раді демократичну більшість та повернемо Україну на європейський шлях розвитку. Ми зупинимо політичні репресії – Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інші політв’язні будуть звільнені", - зачитав Турчинов.

У резолюції сказано: "Ми поведемо рішучу і безкомпромісну боротьбу проти корупції, відновимо справжнє правосуддя і притягнемо до відповідальності чиновників, суддів, прокурорів – усіх представників влади, які порушували закон".

Об’єднана опозиція також обіцяє, що національні інтереси України будуть захищені і Україна стане європейською державою, посівши належне місце у світовій спільноті. 

"Ми прагнемо бачити усіх громадян України співавторами остаточної Програми дій Об’єднаної опозиції, яка після нашої перемоги на виборах неодмінно стане Програмою дій нової демократичної української влади", - сказано також у резолюції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...