Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція вирішила подумати, чи варто було обшукувати БЮТівця

Четвер, 17 травня 2012, 21:57

Головним слідчим управлінням Міністерства внутрішніх справ перевіряється необхідність виїмки документів з профспілки "Захист справедливості".

Про це у четвер повідомляє прес-служба МВС, коментуючи інцидент із виїмкою документів профспілки у офісі депутата від БЮТ.

"Слідчим УМВС України в Хмельницькій області розслідується кримінальна справа, порушена за ознаками злочину, передбаченого ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України за фактом підроблення протоколу установчих зборів однієї з профспілок", - уточнили у відомстві.

"У ході розслідування виникла необхідність у проведенні почеркознавчої експертизи, для проведення якої потрібен оригінал документу, що знаходився в центральному офісі Всеукраїнської професійної спілки "Захист справедливості" (Київ) та який має значення речового доказу у кримінальній справі", - зазначили в прес-службі.

На виконання доручення слідчого, наданого згідно зі ст. 114 КПК, до офісу зазначеної спілки прибув оперативний працівник для проведення виїмки документу, визначеного в постанові.

"Після повідомлення працівником міліції мети прибуття до кімнати зайшов депутат Михайло Волинець та повідомив, що вказаним працівником міліції проводяться незаконні, на його думку, слідчі дії", - нагадали в міліції.

Працівнику міліції у видачі необхідних документів було відмовлено.

Наразі у Головному слідчому управлінні перевіряється стан розслідування даної кримінальної справи, зокрема необхідність проведення виїмки документу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: