Син Щербаня за зняття провини звинуватив Тимошенко - Москаль

Четвер, 17 травня 2012, 22:48

Влада примусила Руслана Щербаня звинуватити екс-прем'єра Юлію Тимошенко у вбивстві батька.

Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль, якого цитує його прес-служба.

"18 лютого цього року поблизу села Сидорово Слов’янського району Донецької області було знайдено труп 26-річного мешканця Донецька Дроздова", - повідомляє депутат.

"Смерть настала в результаті вогнепального поранення в груди. Від співробітників МВС, котрим можна довіряти, мені стало відомо, що вбивство Дроздова в лісі під час полювання скоїв Руслан Щербань (син убитого в 1996р. народного депутата Євгена Щербаня) зі своїм товаришем", - йдеться в повідомленні прес-служби.

"Міністерство внутрішніх справ повністю закрило цей випадок від громадськості, ретельно контролює, щоб жодна інформація не потрапила в ЗМІ і намагається сфальсифікувати кримінальну справу", - зазначає Москаль.

"Провину за вбивство планується покласти на водія Щербаня-молодшого - Новікова, котрий уже погодився на це (інформація з неофіційних джерел) за велику винагороду", - уточнив депутат.

"За уникнення кримінальної відповідальності Щербаня-молодшого примусили оприлюднити в ЗМІ наклепницьку заяву про причетність Тимошенко до вбивства його батька", - заявив Москаль.

Депутат додав, що всю інформацію виклав у депутатських зверненнях до Генпрокурора та міністра внутрішніх справ із проханням всебічно перевірити ці факти й не допустити фальсифікації кримінальної справи.

Як відомо, кілька місяців тому син покійного бізнесмена і політика Євгена Щербаня нагадав про себе листом послові США в Україні Джону Теффту, у якому обвинуватив екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко в убивстві свого батька.

Цей лист став відправною точкою порушення проти Юлії Тимошенко нової кримінальної справи.

У Генеральній прокуратурі обіцяють найближчим часом пред'явити Юлії Тимошенко обвинувачення в убивстві Євгена Щербаня. Євген Щербань загинув від рук найманих убивць у донецькому аеропорту 3 листопада 1996 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування