Міліція обіцяє, що Щербаня-молодшого перевірять на вбивство

Середа, 23 травня 2012, 20:37

Причетність Руслана Щербаня, сина загиблого народного депутата Євгена Щербаня, до вбивства буде перевірятися.

Про це повідомив керівник управління зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ Володимир Поліщук в ефірі телеканалу ТВі.

"Я читав повідомлення Геннадія Москаля, звичайно він політик і може такі припущення будь-які робити. І міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко відповів, що будь-яка заява, навіть оце повідомлення Москаля ЗМІ, буде перевірятися", - уточнив він.

Речник МВС розповів, що дійсно поблизу села Сидорово Слов’янського району Донецької області було знайдено труп 26-річного мешканця Донецька Дроздова.

"Там вісім чоловік приїхали на полювання. В результаті необережного, мабуть що, поводження зі зброєю було вбивство. Спершу було порушено кримінальну справу за 115 статтею, потім було перекваліфіковано за статтею "вбивство з необережності", - заявив Поліщук.

"Щербаня, так само як і інших людей, які там були, звичайно, слідчі допитували", - розповів речник міліції, додавши, що Щербань виступає свідком.

При цьому Поліщук запевнив, що цю подію не втаємничували: "Місцева преса про це знала. Телебачення про це знало".

Раніше Геннадій Москаль заявив, що "Руслана Щербаня примусили звинуватити екс-прем'єра Юлію Тимошенко у вбивстві батька в обмін на уникнення відповідальності за злочин".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...