Єфремов: БЮТівець сам розбив собі голову

Четвер, 24 травня 2012, 20:53

У Партії регіонів заявляють, що БЮТівець Микола Петрук сам розбив собі голову.

Про це повідомив у коментарі журналістам лідер фракції регіоналів у парламенті Олександр Єфремов, якого цитує ЛІГАБізнесІнформ.

"Стався досить неприємний інцидент... Я думаю, що ми подивимося, що нам покажуть камери запису... Оступився один колега з опозиційного табору, розбив собі голову", - заявив він.

"Наші депутати - всі, які були поруч - кажуть, що його ніхто не бив. Просто, в результаті сутички, що сталася, він сам оступився і, на жаль, отримав травму", - сказав "регіонал".

Єфремов також зазначив, що у регіонала Вадима Колесніченка, який отримав кілька ударів, видимих ​​серйозних ушкоджень немає.

Як відомо, в четвер Верховна Рада повинна була розглянути законопроект про мови, яким, на думку опозиції, в Україні було би введено другу державну мову.

Опозиція заблокувала трибуну, а під час обговорення законопроекту - спробувала прорватися до президії, яку охороняли регіонали.

Почалася бійка, в результаті якої постраждав і автор законопроекту - регіонал Вадим Колесніченко, а також депутат від опозиції Микола Петрук, якому розбили голову.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News