Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Огризко: резолюція Європарламенту – це вже санкції

Неділя, 27 травня 2012, 13:42

Екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає, що негативні наслідки резолюції Європарламенту відіб’ються на кожному українцеві.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН.

За його словами, сам факт появи такої резолюції — "це ляпас Україні, ляпас усім нам, українцям".

"Кажуть, ой, як добре, що в цій резолюції нема санкцій. Це абсурд, бо сама резолюція — це вже санкції. Це шалений удар по іміджу України", - впевнений Огризко.

На його думку, "наслідки будуть максимально негативними, якщо керівництво країни не дослухається до цих останніх попереджень".

"Насправді ми матимемо потужний негативний вплив на все суспільство. І якщо суспільство не почне протестувати, публічно, на вулицях, у ЗМІ висловлювати свій протест, перспективи у цього суспільства будуть доволі сумні", - вважає екс-міністр.

За його словами, "допоки люди спатимуть і тихенько на кухнях собі бурчатимуть, доти матимуть те, що сьогодні мають, і доти цим будуть користуватися керівники держави".

"Я читав, що зараз серйозно обговорюють зміни до Кодексу про працю з перспективою виходу на можливість збільшення робочого дня до 10-12 годин. Якщо вже це не спонукатиме до дій, тоді, значить, ми варті того, що маємо", - вважає Огризко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування