Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ФІФА: Євро 2012 має відбутися в Україні

П'ятниця, 4 травня 2012, 13:09

Правоохоронними органами на сьогоднішній день не встановлено прямого зв'язку вибухів у Дніпропетровську з майбутнім проведенням Євро-2012.

Про це заявив керівник міжвідомчого координаційного штабу з безпеки правопорядку під час проведення Євро-2012 в Україні Олександр Бірсан.

"На сьогоднішній день прямого зв'язку цих подій із проведенням євротурніру не зафіксовано", - сказав він.

При цьому він підкреслив, що відповідальні за забезпечення безпеки чемпіонату структури врахують дану подію при підготовці до роботи під час Євро-2012.

Бірсан запевнив, що безпека турніру буде забезпечена на належному рівні. "Євро-2012 відбудеться. Воно буде проведене нормально й свято ми забезпечимо", - заявив він.

***

У той же час президент ФІФА Йозеф Блаттер переконаний, що Євро 2012 має пройти в обраних для цього країнах і відповідно до затвердженого формату, незважаючи на політичну обстановку навколо України.

Про це він заявив під час дебатів на симпозіумі інвесторів у швейцарському місті Санкт-Галлене.

"Політики в першу чергу мають пам'ятати про спортивні цінності. І говорячи про ігнорування чемпіонату Європи, вони повинні думати про те, які наслідки будуть мати їхні рішення. Євро-2012 має проходити там, де планувалося спочатку. Футбол несе в собі об'єднання людей, а не їхнє роз'єднання", - підкреслив Блаттер.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування