Шевченко запевняє, що не агітував за "регіонала"

Неділя, 17 червня 2012, 18:51

Капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко спростував свою причетність до передвиборних заходів українських політиків.

"Сьогодні деякі інтернет-сайти розмістили інформацію, що один з українських політиків нібито заручився моєю підтримкою у своїй агітаційній кампанії", - йдеться у відкритому зверненні Шевченка, переданому журналістам прес-секретарем української футбольної збірної Олександром Гливинським, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Хочу спростувати свою причетність до яких би то не було передвиборних заходів вітчизняних політиків і в черговий раз висловити свою позицію з даного питання: я дотримувався і дотримуюсь переконання, що футбол, спорт - поза політикою", - підкреслив Шевченко.

За словами футболіста, він може симпатизувати тим чи іншим політичним фігурам або об'єднанням, але відстоює своє право "не поширюватися про ці пристрасті публічно і не виступати в ролі агітатора".

Раніше "Українська правда" публікувала фото агітаційного календарика депутата-регіонала Віталія Журавського, який буде балотуватися по мажоритарному округу в Житомирській області. На календарику на фоні стадіону "Динамо" Шевченко з Журавським стоять поруч, а внизу напис: "За Україну разом! Віталій Журавський".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування