Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ допитувалася про вибухи ще у одного журналіста

П'ятниця, 22 червня 2012, 21:56

Тележурналіста Артема Шевченко також викликали на допит щодо вибухів у Дніпропетровську.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи інформацію УП про те, що за її журналістом ведеться стеження і прослуховування.

"Я був допитаний у слідчому управлінні Служби безпеки, як свідок у справі, якщо не помиляюсь, 755, про вибухи у Дніпропетровську", - розповів журналіст, додавши, що підписувався під документом про нерозголошення даних досудового слідства.

"Цей допит стосувався листа електронного, який був звернений до мене особисто, і який надійшов на корпоративну скриньку нашого телеканалу ТВі, це сталося 11 травня цього року", - зазначив Шевченко.

"В цьому листі, звертаючись до мене, якісь люди, ми не знаємо хто це були, багато чого розповідали про ці теракти", - уточнив він.

Як відомо, за даними редакції, за журналістом "Української правди" ведеться зовнішнє спостереження, прослуховуються його телефонні розмови.

Стеження, швидше за все, пов'язане зі спробою журналіста вийти на зв'язок з родичами арештованих СБУ в якості підозрюваних в організації квітневих вибухів у Дніпропетровську.

У Службі безпеки заявили, що слідчі дії стосовно журналіста "Української правди" здійснювалися у рамках закону.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: