Українські депутати не можуть вилетіти з Грузії через Аеросвіт

Субота, 14 липня 2012, 20:14

Рейс авіакомпанії Аеросвіт Тбілісі-Київ з українською делегацією на запрошення Ради національної безпеки та оборони Грузії не може вилетіти з Тбілісі через технічні неполадки літаку.

Про це повідомляють пасажири рейсу №418 "Тбілісі-Київ" з аеропорту Тбілісі.

За їх словами, на даний момент літак вже затриманий на три години. Представники компанії навідріз відмовляються називати конкретні строки завершення ремонту літака, посилаючись на порушення в роботі гідравлічної системи.

При цьому працівники тбіліського аеропорту в неформальній бесіді повідомляють, що літаку рейсу №418 заборонили виліт через неналежний стан двигуна, амортизаторів та покришок.

Пасажирам пропонують за свій рахунок добиратися до Києва лише через добу сполученнями через Мінськ та Сімферополь. При цьом представники авіакомпанії не реагують на прохання компенсувати ніч перебування в Тбілісі.

На борту літака перебувають більше 150 пасажирів, в тому делегація українських народних депутатів, журналістів та громадських діячів, які перебувають в Тбілісі на запрошення Ради національної безпеки та оборони Грузії.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News