Під Євро-2012 освоять чергові 100 мільйонів

Понеділок, 16 липня 2012, 17:04

НСК "Олімпійський" витратить ще 98,8 мільйонів на будівництво та облаштування функціональних зон стадіону.

Анонс про держзакупівлю розмістив "Вісник державних закупівель". Закупівля буде проведена в одного учасника.

Йдеться про додаткові роботи по будівництву та облаштуванню функціональних зон та схем планування пішохідно-транспортних шляхів з розміщенням автостоянок та об'єктів громадського обслуговування для "проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на прилеглих до Національного спортивного комплексу "Олімпійський" територіях (вул.Червоноармійська, 55 у Печерському районі м.Києва)".

Роботи виконає ТОВ "Виробничо-будівельна компанія "Центренергобуд"

Як повідомляли "Наші гроші" після призначення Бориса Колеснікова віце-прем'єром з питань Євро-2012 компанія  "Центренергобуд" отримала підряди на суму 332 млн грн. на облаштування території довкола НСК "Олімпійський".

За кілька днів до отримання першого підряду до складу засновників "Центренергобуду" ввійшов донеччанин Іван Литвинов, який також є співвласником кількох охоронних агентств. Донецький співвласник отримав 33% статутного капіталу київської фірми.

Також "Центренергобуд" в рамках підготовки до Євро-2012 отримало підряд вартістю 69,80 млн грн. на реконструкцію пункту пропуску "Гоптівка" на державному кордоні в Харківській області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News