Кирила в аеропорту зустріла напівгола дівчина

Четвер, 26 липня 2012, 11:13

Напівгола активістка жіночого руху Femen кинулася назустріч патріарху Московському і всієї Русі Кирилу під час його прибуття в міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Інцидент стався в той момент, коли Кирил йшов до журналістів від літака, яким він прилетів.

На тілі активістки були написи "Kill Kiril", вона викрикувала "Изыди вон".

Фото прес-служби Femen
 

Дівчину швидко схопила охорона, повідомляють Українські новини.

Патріарх не відреагував на цю подію.

У свою чергу голова патріаршої прес-служби диякон Олександр Волков зазначив, що "дуже сумно, що візит патріарха Кирила в Україну, що розпочався, люди намагаються затьмарити подібного роду витівками".

За словами диякона Волкова, Церква завжди стикалася з нападками і озлобленням, і "це свідчить про те, що занадто багато людей розуміють, що візит патріарха Кирила в Україну є подією величезного масштабу й серйозної значимості".

"При цьому подібного роду інциденти жодним чином не накладають тінь на візит предстоятеля, а тільки говорять про найглибшу духовну кризу в певних верствах суспільства", - додав він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Водночас активісти ВО "Свобода", незважаючи на заборону суду, проводять акцію біля будівлі адміністрації президента на знак протесту проти приїзду в Україну Кирила.

Станом на 11 годину близько 30 свободівців перебували біля огорожі, яка відділяє підхід до адміністрації президента з боку вулиці Банкової.

Вони тримають партійні прапори, кілька транспарантів, на яких написані гасла: "Геть московських окупантів", "За єдину помісну православну церкву з центром у Києві", "Геть московського попа-колонізатора".

Як відомо, Кирил відвідає Київ 26-28 липня для участі в урочистих заходах з нагоди святкування Дня Хрещення Русі й 20-річчя предстоятельського служіння митрополита Української православної церкви Московського патріархату Володимира.

Відео Skrypin Production, для УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...