Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція призначила дату з'їзду

Четвер, 26 липня 2012, 13:52

Об'єднана опозиція проведе з’їзд 30 липня.

Про це повідомив, відповідаючи на питання журналістів заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Враховуючи те, що на 31 липня влада готує черговий фарс під назвою суд над Юлією Тимошенко, а також черговий антиконституційний заколот у Верховній Раді, ми ухвалили рішення провести з’їзд 30 липня", - сказав він.

У свою чергу, лідер ВО Свобода, яка в четвер офіційно приєдналася до опозиції, Олег Тягнибок заявив, що з’їзд його партії відбудеться 1 серпня.

За його словами, Об'єднана опозиція та ВО Свобода повністю узгодили координацію своїх дій під час виборчої кампанії, включаючи роботу юридичних служб та спостерігачів, а також координацію дій в наступному парламенті.

"Ми також домовилися про план наших дій після дня виборів. І якщо режим Януковича сфальшує результати виборів, а я в цьому не сумніваюся, люди вийдуть на вулиці, ми безперечно будемо там також і як політична сила візьмемо відповідальність за наші дії, які ми будемо проводити з метою захисту голосів наших виборців", - сказав він.

У свою чергу, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк виловив переконання, що Об'єднана опозиція переможе на виборах і сформує більшість у наступному парламенті.

Як відомо, 30 липня відбудеться також з'їзд Партії регіонів та Компартії. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування