Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий термінал Колеснікова поки стоїть порожній

Четвер, 26 липня 2012, 15:26

Після відкриття Терміналу D нове приміщення переважно пустує, але керівництво аеропорту Бориспіль сподівається, що кількість рейсів збільшиться.

Поки він обслуговує лише одну авіакомпанію Norwegian Air Shuttle, яка здійснює рейси два рази на тиждень : по понеділках і п'ятницях.

Решту часу у величезному терміналі можна побачити лише прибиральниць.

Як повідомила Українській правді прес-секретар аеропорту Оксана Ожегова, "на даний момент пасажирський термінал "D" функціонує, обслуговуючи ті авіакомпанії, які тільки-но почали виконувати рейси до аеропорту "Бориспіль". 

"Для початку повноцінної роботи нового терміналу необхідна воля керівництва авіакомпаній щодо переведення їхніх рейсів до нового терміналу. Наразі триває переговорний процес із національними та зарубіжними перевізниками", - зазначила вона.

"У межах проведення цих переговорів авіакомпанії наполягають на певних преференціях, з урахуванням яких вони можуть погодитися на переведення своїх рейсів до нового терміналу", - додала вона.

Водночас вона повдіомила, що з 1 серпня в новий термінл свої рейси переводить лоу-костер Air Arabia за маршрутом Київ-Шарджа-Київ.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...