Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наливайченко пішов до Кличка

Четвер, 26 липня 2012, 15:52

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко висловив бажання працювати в команді Віталія Кличка і доєднався до партії "Удар".

Про це заявив Кличко в інтерв’ю каналу ICTV.

"Він людина професійна, зі світоглядом та баченням майбутнього України, які співпадають з нашим", – сказав Кличко.

"Ми уважно моніторимо реакцію громади на оприлюднені нами списки претендентів у кандидати на мажоритарних округах", - додав він.

Кличко також запевнив, що мінімум 5-10 відсотків зі списку – ті, хто отримав найбільш критичні зауваження від громади – не стануть кандидатами від "Удару".

Кличко зазначив, що у списку партії "будуть ті, хто налаштований працювати на зміни в країні. Це достойні й професійні люди, які представлятимуть інтереси громадян. Будуть і політики, яких знають, і принципи яких співпадають з принципами і критеріями "Удару", – переконаний лідер партії.

"Партія Віталія Кличка "Удар" близька мені за духом та цінностями. Це партія нової генерації політиків, це партія моїх однодумців. Тому я долучаюсь до цієї динамічної та перспективної політичної сили", - заявив у коментарі "Українській правді" Наливайченко.

Він підкреслив, що іде в "Удар" не з порожніми руками.

"Я маю власне бачення міжнародної політики, захисту національної безпеки, реформи силових структур і боротьби з корупцією. Як кадровий дипломат та колишній керівник спецслужби, увесь свій досвід, зв’язки та напрацьовані програми я використаю для спільної роботи в команді "Удару", - заявив Наливайченко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування